+31 85 0653 776 info@cadbooster.com
SOLIDWORKS AUTOMATISERING

Betere 2D-tekeningen dankzij Drew

2D-tekeningen zijn zeer effectief in het overdragen van ontwerpinformatie. Jammer dat het maken ervan zoveel tijd kost, terwijl je juist aan het eind van een project al tijd tekort komt. Onze SOLIDWORKS add-in Drew gaat je hierbij helpen.
Effectiever werken

Sneller resultaat in minder klikken

Drew plaatst aanzichten, tabellen en plaatuitslagen voor je, op de juist plek en volgens jullie regels. Zo wordt het maken van 2D-tekeningen gestroomlijnd.

Betere tekeningen

Eén voor allen, allen voor één

Iedere werknemer, vast en tijdelijk, heeft zijn eigen stijl. Drew legt je bedrijfsstijl en die van je klanten vast en verhoogt zo de consistentie van je tekeningen.

Minder fouten

Nooit meer producten op halve schaal

Een enkel foutje kan de gehele planning overhoop gooien. Drew automatiseert de meest foutgevoelige acties, zoals het toevoegen van plaatuitslagen.

Vrolijke werknemers

Minder stress, minder overwerk

Tijd is altijd schaars aan het einde van een project, waardoor tekeningen vaak onder druk afgeraffeld worden. Drew bespaart je juist in deze periode tijd, frustraties en geld.

Blijf op de hoogte

We zijn druk bezig om Drew klaar te maken voor lancering. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om direct te horen wanneer je er gebruik van kunt maken.Kom je niet meer toe aan je werk? Laat ons een add-in ontwikkelen!

 • Automatisch exporteren

  Handmatig STEP-bestanden maken van onderdelen of configuraties? Je kunt je tijd wel beter besteden. Een computer doet dit graag voor je.

 • Identieke modellen

  Ontwerp je veel nagenoeg identieke producten? Copy-paste is niet meer nodig als modellen automatisch gegenereerd kunnen worden.

 • Bedrijfskleuren

  Een perfect ontwerp is voorzien van de kleuren van het bedrijf. Wij hebben wel een paar ideeën hoe we kleurgebruik binnen SOLIDWORKS kunnen vereenvoudigen.

 • Jouw idee hier

  Welke tool zou je bedrijf echt vooruit helpen? Een voor modellen, tekeningen, custom properties of configuraties? Neem contact op en we gaan samen iets uitwerken.