+31 85 0653 776 info@cadbooster.com
SOLIDWORKS AUTOMATISERING

Onze diensten

Komen jullie om in het werk en kun je lastig aan meer personeel komen? Dan is het tijd om je mensen efficiënter in te zetten. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen om taken te automatiseren en hergebruik van 3D-modellen mogelijk te maken.
Programmeren

Je eigen digitale gereedschappen

Tijdrovende of foutgevoelige klussen kunnen wij automatiseren met een add‑in of macro. Hierdoor kun jij je weer concentreren op het lastige werk.

Consultancy

Samen je bedrijf vooruit helpen

Zitten je engineers te wachten totdat hun modellen geladen zijn? Kan jullie ontwerpproces sneller? Wij gaan graag samen op zoek naar optimalisaties.

Ontzorgen

Doe wat je leuk vindt

Kom je niet aan je werk toe omdat je de hele dag STEP-bestanden aan het maken bent of sheet formats aan het vervangen bent? Wij helpen je verder.

Standaardisatie

De basis voor groei

Slim hergebruik is het geheime wapen van succesvolle bedrijven. Willen jullie 3D-modellen gaan standaardiseren? Wij onderzoeken de mogelijkheden.

Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing beschikbaar:

 • Macro

  Welke vijf handelingen voer je net iets te vaak uit in SOLIDWORKS? Wat zou het jou en je bedrijf opleveren als deze met een macro geautomatiseerd zijn?

 • Add-in

  Een add-in is volledig geïntegreerd in SOLIDWORKS en is geschikt voor meer complexe activiteiten. Wij kunnen deze voor je ontwikkelen.

 • Documentatie

  Software is niet het antwoord op elke vraag. Na het structureren van een bedrijfsproces helpen we je aan een duidelijk diagram of een net document.

 • Advies

  Een probleem oplossen doe je niet in je eentje, met z’n tweeën gaat het drie keer zo snel. Wij helpen je graag bij SOLIDWORKS- en ontwerp-issues.

Onze producten

Drew is ons product voor het sneller opstellen van 2D-tekeningen. Deze add-in voor SOLIDWORKS laat elke werknemer razendsnel een tekening maken. We leggen je bedrijfsstijl vast zodat deze moeiteloos door iedereen gebruikt kan worden.